Broj nekretnine: 7/2018-P2

Stambeni objekat korisne površine cca. 100 m² izgrađen na prostranoj zemljišnoj parceli površine 12402 m² na prelijepoj, mirnoj lokaciji, naselje Miričina, općina Gračanica

Opis nekretnine

Prodaje se stambeni objekat ukupne stambene površine cca. 100, spratnosti Pr+1+pt sa pomoćnim objektom. Kuća je izgrađena 1970. godine na prostranoj zemljišnoj parceli ukupne površine 12402koja se sastoji iz dva segmenta, odnosno fizički je podijeljena lokalnim asfaltnim putem. Prvi segment zemljišta je površine cca. 7500 m², pravilnog je oblika sa blagim padom i okružuje stambeni objekat (vočnjak i oranica). Drugi segment zemljišta je fizički odvojen lokalnim asfaltnim putem, površine cca. 5000 m² (oranica). Nekretnina se nalazi na lijepoj i mirnoj lokaciji, okružena prelijepom šumom i individualnim stambenim objektima, u blizini rijeke, udaljena od magistralnog puta Tuzla-Gračanica samo par minuta vožnje. Stambeni objekat se odlikuje se dobrim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspoređenim prostorom i dobrom lokacijom sa razvijeno komunikacionom infrastrukturom. Pristup stambenom objektu je direktno sa asfaltnog puta.

NAPOMENA: Postoji mogućnost prodaje parcele (njive) površine cca. 5000 m² neovisno od prodaje stambenog objekta i ostatka zemljišta.

Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

Sadržaj:

Prizemlje: Ljetna kuhinja i trpezarija, spavaća soba.

I sprat: Dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja i trpezarija, kupatilo , hodnik i terasa.

Potkrovlje: Dvije sobe.

Lokacija:

Kuća i zemljište se nalaze u naselju Miričina u blizini magistralnog puta Lukavac-Gračanica. Iako smještena u neposrednoj blizini centra Miričine sa potpuno razvijenom infrastrukturom i putnom komunikacijom, ovo zemljište je locirano na mirnom mjestu prepunom zelenila i šume (u blizini rijeke), odvojenom od buke te predstavlja potencijal za kupce koji žele živjeti na mirnom mjestu okruženom zelenilom i baviti se poljoprivrednom djelatnošću.

Standard:

Grijanje na čvrsto goriva/opcionalno struju. Drvena vanjska i unutrašnja stolarija. Podne obloge kombinacija brodski pod/laminat i keramika. Gradska kanalizacija. Telefonski priključak.