Broj nekretnine: 79/2019-P2

SPO”STUPINE UŠĆE”-NOVOGRADNJA! Nov i nekorišten, atraktivan dvosoban stan modernog dizajna površine 32,35 m²

Opis nekretnine

Prodaje se moderan, nekorišten, kvalitetno namješten dvosoban stan površine 32,35 m². Odličan raspored prostorija, mala kvadratura, visok stepen kvaliteta korištenih materijala pri izradi stana samo su neke od kvaliteta ove izuzetno rijetke nekretnine na tržištu. Stan je apartmanskog tipa i idealan je za život mlađih bračnih parova pošto pruža sav potreban komfor uz minimalne režijske troškove.

NAPOMENA: Stan se prodaje isključivo kompletno namješten. Namještaj je uključen u cijenu stana. Sav namještaj i uređaji u stanu su tek kupljeni, nekorišteni i pod dugogodišnom garancijom.

Lokacija:

SPO “Stupine Ušće” se nalazi u popularnom tuzlanskom naselju Stupine. Ovo naselje je atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo”, “DM” i tržni centar “Konzum”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i pijaca.

 

Standard:

Vanjska stolarija je visokokvalitetna PVC termoizolaciona izuzetnog termičkog i izolacionog kvaliteta. Ulazna vrata u stan su protivprovalna i protivpožarna najviše kvalitete. Unutrašnja stolarija je drvena bijele boje. Završna podna obloga u dnevnom boravku, trpezariji i spavaćoj sobi je visokokvalitetna hrastova tarketna daska debljine 14mm. Kupatilo je opremljeno ugradbenim vodokotlićem i prvoklasnom sanitarnom opremom. U kupatilu zidovi su obloženi kvalitetnom talijanskom keramikom. Zidovi u stanu su obrađeni u bijeloj boji. Stan ima vlastiti vodomjer i mjerače električne i toplotne potrošnje. Ulaz u stambeni dio objekta je kontrolisan video interfonom. Stan posjeduje novoinstalirani klima uređaj. Zgrada ima dva lifta.