Broj nekretnine: 12/2019-P1

SNIŽENO – Trosoban, dvoetažni stan površine 82 m², sa velikom, privatnom terasom, Stupine

Opis nekretnine

Prodaje se dvoetažni, djelimično adaptiran trosoban stan, površine cca. 82,00 m², sa privatnom terasom površine cca. 17,00 m². Stan se nalazi na 8. spratu (potkrovlje) u stambenoj zgrade sa dva lifta, u veoma atraktivnom i traženom naselju Stupine. Uknjižena površina stana je 56,87 m² dok je stvarna korisna površina stana (cca. 82,00 m²) dobivena nadogradnjom jedne sobe cca. 25,00 m², direktno iznad stana. Iz te sobe se izlazi na privatnu terasu cca. 17,00 m², koja ne ulazi u navedenu površinu stana. Pristup terasi je omogućen samo iz ovog stana. Za ovu nadogradnju i za korištenje terase vlasnik je dobio potrebne saglasnosti.

Stan se sastoji iz dnevnog boravka sa trpezarijom, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, hodnika i ostave na donjoj etaži, a na gornjoj etaži se nalazi velika spavaća soba i terasa.

  1. godine izmjenjene su elektro i vodo instalacije u stanu, postavljene nove keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i dijelu hodnika, i ugrađena nova protuprovalna vrata. Takođe je brušen parket u donjoj etaži, u sobi na gornjoj etaži je postavljen laminat, a na terasi je postavljena nova hidro izolacija, keramičke pločice i nove limene okapnice.

Odlična iskorištenost prostora, mali režijski troškovi, odličan kvalitet gradnje, lijep pogled sa terase, atraktivna lokacija sa svim gradskim sadržajima u blizini, i prozračne i svijetle prostorije samo su neke od prednosti ove nekretnine. Zajednički parking za stanare se nalazi ispred i iza zgrade.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Ugradbena kuhinja sa električnim uređajima (šporet, mašina za suđe i napa), marke “Beko”, jedan klima uređaj i ugradbeni plakar u hodniku, ostaju budućem kupcu GRATIS!

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u potkrovlju stambene zgrade, u veoma atraktivnom i traženom naselju Stupine, Tuzla. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo”, T.C. “Mercator”, ugostiteljsko-trgovakči objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i pijaca.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. PVC/drvo vanjska  stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Parket u sobama na donjoj etaži i dijelu hodnika. Keramičke pločice u kupatilu, kuhinji, ostavi i dijelu hodnika. Laminat u sobi na gornjoj etaži. Dva lifta. Klima uređaj. Telefonski priključak. Kablovska TV. Interfon.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenih od strane investitora.