Broj nekretnine: 15/2019-P1

SLATINA – Odličan poslovni prostor površine 44,91 m², na veoma prometnoj lokaciji, cca. 100 metara od Doma zdravlja

Opis nekretnine

Prodaje se manji poslovni prostor uknjižene površine 44,91 m². Nalazi se u prizemlju stambeno-poslovne zgrade, cca. 100 metara od Doma zdravlja, u naselju Slatina. Sastoji se iz glavne prostorije, jedne manje prostorije, kupatila i toaleta. Vlasnik je 2018. godine postavio novu PVC vanjsku stolariju. Visina stropa u prostoru je 4,15 metara, što budućem kupcu daje mogućnost pravljenja galerije čime bi se dobila dodatna korisna površina prostora. Prostor je okrenut prema ulici i okružen je drugim poslovnim prostorima ugostiteljske i trgovačke djelatnosti, a pozicija na kojoj se prostor nalazi je veoma frekventna. Ispred prostora se nalazi veliki parking.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u prizemlju stambeno-poslovne zgrade, cca. 100 metara od Doma zdravlja, u  naselju Slatina. U krugu od 500 metara  nalaze se: tržni centar „Omega“, supermarketi „Bingo“,  “Mercator” i “DM”, Dom zdravlja, razni ugostiteljsko-trgovački objekti, sportsko kulturni centar “Mejdan”, fudbalski stadion, fakulteti, osnovne i srednje škole i autobuska/taxi stajališta.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Keramičke pločice u svim prostorijama. Telefon. Klima uređaj.