Broj nekretnine: 5/2021-i1

SLATINA – Namješten dvosoban stan površine 45 m², u blizini Doma zdravlja

Opis nekretnine

Iznajmljuje se namješten, djelimično adaptiran, funkcionalan dvosoban stan površine 45,00 m², sa ostavom i balkonom. Nekretnina se nalazi na 5. spratu stambene zgrade sa liftom, u blizini Doma zdravlja, u naselju Slatina. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, hodnika, ostave i jedne velike lođe (balkon).  Glavne karakteristike ove nekretnine su odlična dispozcija prostora, tražena lokacija, mali režijski troškovi, južna orijentacija, i prozračne i svijetle prostorije. Svi gradski sadržaji su u neposrednoj blizini. Parking se nalazi ispred i iza zgrade.

 

Lokacija:

Stan se nalazi na 5. spratu stambene zgrade sa liftom, u blizini  Doma zdravlja, u naselju Slatina. U krugu od 300 metara se nalaze Dom zdravlja, tržni centar „Tuzlanka“, supermarketi „Bingo“, “DM” i “Mercator”, sportsko kulturni centar “Mejdan”,  fudbalski stadion “Tušanj”, obdanište, fakulteti, osnovne i srednje škole, banke, apoteke i taxi/autobuska stajališta.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u sobama, trpezariji i hodniku.  Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i ostavi.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.