Broj nekretnine: 11/2022-i1

SJENJAK – Odličan, manji poslovni prostor površine 25,27 m², na prometnoj lokaciji

Opis nekretnine

Iznajmljuje se odličan poslovni prostor uknjižene površine 25,27 m², dok je stvarna površina prostora cca. 27,00 m². Nalazi se u prizemlju stambeno-poslovne zgrade u ulici Ismeta Mujezinovića, Blok “D”, u naselju Sjenjak. Sastoji se od jedne prostorije i toaleta. Prostor je pozicioniran u blizini raskrsnice sa semaforom, na početku “D” bloka, a pored prolaza kroz zgradu. Posjeduje dva ulaza. Glavni ulaz je sa prednje strane iz pravca ulice, a stražnji ulaz je sa parkinga iza zgrade, odakle je omogućen i utovar/istovar robe u prostor. Sa prednje strane prostora se nalazi široki plato, trotoar i parking. Kompletna adaptacija poslovnog prostora je urađena 2015. godine. Bitno je naglasiti da prostor ima ugrađene mjerače za potrošnju grijanja (kalorimetar/kaliometar), potrošnju vode (vodomjer) i električne energije, što budućem vlasniku omogućava potpunu kontrolu režijskih troškova.

Zbog svoje pozicije na veoma prometnoj lokaciji prostor je pogodan za izložbeno-prodajne djelatnosti, kancelarije, frizerske i kozmetičke salone, ugostiteljske i druge slične djelatnosti.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalaziu prizemlju stambeno-poslovne zgrade u ulici Ismeta Mujezinovića, Blok “D”, u naselju Sjenjak. U krugu od 500 metara nalaze se razni ugostiteljsko-trgovački objekti, ordinacije, T.C. “Sjenjak”, apoteke, banke, supermarketi “DM”, “BINGO”, zelena pijaca, osnovne škole, obdaništa, igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar/kaliometar. Vanjska i unutrašnja aluminijumska stolarija. Podovi keramičke pločice.