Broj nekretnine: 25/2017-i1

Sjenjak – Manji poslovni prostor površine 40 m², na prometnoj lokaciji pored mini marketa “Piemonte”

Opis nekretnine

Iznajmljuje se manji poslovni prostor površine 40,00 m². Nalazi se u prizemlju stambene zgrade, pored mini marketa “Piemonte” u naselju Sjenjak “E” blok. Sastoji od jedne prostorije i toaleta sa predprostorom. Pristup poslovnom prostoru je direktno sa veoma prometnog trotoara, a ispred poslovnog prostora se nalazi veliki parking koji se ne plaća. S obzirom da se nalazi na prometnoj lokaciji prostor se može koristiti za frizerske salone, solarije, pekaru, izložbeno -prodajne djelatnosti, agecije i predstavništva manjih firmi.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u prizemlju stambene zgrade, pored mini marketa “Piemonte” u naselju Sjenjak “E” blok. Ovo je atraktivna i veoma tražena lokacija. Kvaliteti življenja doprinose i lijepo uređene zelene površine i šetališta sa dosta drveća i mnoštvo drugih sadržaja koji krase ovu lokaciju. U blizini se nalaze: supermarketi “Bingo”,  “DM” i  T.C. “Dramar”,  Klinika za srce, osnovna škola, obdanište, sportski tereni, igralište za djecu, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska aluminijska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Pod keramičke pločice. Telefonski priključak.  Zajednički parking.