Broj nekretnine: 75/2020-P1

SJENJAK – Manji poslovni prostor površine 31,75 m², u “D” bloku

Opis nekretnine

Prodaje se manji poslovni prostor uknjižene površine 31,75 m². Nalazi se u prizemlju stambeno-poslovne zgrade u ulici Ismeta Mujezinovića, tzv. “D” blok, u  naselju Sjenjak. Pozicioniran je pored ordinacije “Cardio Lab”, na početku “D” bloka. Sastoji se od jedne prostorije, dva toaleta sa predprostorom i ostave. Ima omogućen prilaz sa dvije strane. Sa zadnje strane je omogućen prilaz za dostavna vozila i utovar robe, a sa prednje strane je ulaz koji gleda na glavnu ulicu, veliki parking i trotoar. Prostor je korišten za ugostiteljsku djelatnost – kafić, ali se takođe može koristiti i za manje ordinacije, kancelarijske djelatnosti, frizerske salone, solarijume ili predstavništva manjih firmi.

Zajednički parking se nalazi ispred i iza zgrade.

 

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u prizemlju stambeno-poslovne zgrade u ulici Ismeta Mujezinovića, tzv. “D” blok, u  naselju Sjenjak. Ovo je atraktivna i veoma tražena lokacija. Kvaliteti življenja doprinose i lijepo uređene zelene površine i šetališta sa dosta drveća i mnoštvo drugih sadržaja koji krase ovu lokaciju. U blizini se nalaze: supermarketi “Bingo”,  “DM”, T.C. “Sjenjak”, T.C. “Dramar”,  Klinika za srce, osnovna škola, obdanište, sportski tereni, igralište za djecu, ambulanta, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Aluminijumska vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Pod keramičke pločice.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.