Broj nekretnine: 5/2021-P1

SJENJAK “C” BLOK – Komforan trosoban stan površine 90 m², sa ostavom i dvije lođe

Opis nekretnine

Prodaje se komforan, svijetao trosoban stan, uknjižene površine 90,00 m². Nalazi se na 9. spratu (nije posljednji sprat) stambene zgrade sa dva lifta, u ulici Ismeta Mujezinovića (Blok “C”), u naselju Sjenjak. Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, toaleta, hodnika, degažmana, ostave, jedne male i jedne velike lođe. Dvostrana orijentacija (sjever-jug), dobra spratnost, idealan raspored prostorija i veoma atraktivna i tražena lokacija, čine ovaj stan veoma ugodnim za život.  Ulaz u zgradu je obezbijeđen video nadzorom, a zajednički parking se nalazi ispred i iza zgrade.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 9. spratu (nije posljednji sprat) stambene zgrade sa dva lifta, u ulici Ismeta Mujezinovića (Blok “C”), u naselju Sjenjak. Ovo je atraktivna i veoma tražena lokacija. Kvaliteti življenja doprinose i lijepo uređene zelene površine i šetališta sa dosta drveća i mnoštvo drugih sadržaja koji krase ovu lokaciju. U blizini se nalaze: supermarketi “Bingo”, “DM”, T.C. “Dramar”, T.C. “Sjenjak”, Urgentno-klinički centar “Dr. Mustafa Mujbegović”, Klinika za srce, ambulanta, osnovne škole, obdaništa, sportski tereni, igrališta za djecu, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska i unutrašnja stolarija drvo. Pod u sobama, trpezariji, degažmanu i dijelu hodnika parket. Keramičke pločice u kupatilu i toaletu. Vinas pločice u kuhinji, ostavi i dijelu hodnika. Dva lifta. Telefonski priključak. Kablovska TV. Interfon.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.