Broj nekretnine: 3/2021-P1

ŠI SELO – Kuća površine cca. 120 m², na parceli 468 m², sa garažom i velikim dvorištem, u blizini “Kraljeve džamije” i Poliklinike “Alabajči”

Opis nekretnine

Prodaje se uknjižena kuća ukupne površine cca. 120,00 m² i spratnosti Pr+1, sa garažom i velikim dvorištem. Nalazi se u Vukovarskoj ulici, cca. 300 metara od “Kraljeve džamije“ i Poliklinike “Alabajči”. Pristup kući i garaži je direktno iz Vukovarske ulice koja prolazi kroz naselje, a  izgrađena je na blago nagetoj i kompletno ograđenoj parceli površine 468,00 m². Pozicionirana je pri vrhu parcele tako da se veći dio dvorišta nalazi ispred kuće. U dvorištu su zasađene voćke, a uz samu ogradu, na početku parcele, nalazi se garaža dimenzija 3,5m X 8,0m.  Prizemlje i sprat su povezani unutrašnjim stepenicama, a imaju i zasebne ulaze iz dvorišta. U prizemlju kuće se nalazi dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom i kotlovnica sa ostavom za pelet ili ugalj. Na spratu kuće se nalaze tri spavaće sobe, kupatilo, niša, hodnik, balkon i ulazni hol.

Vlasnik je 2015. godine postavio novu vanjsku PVC stolariju sa  aluminijumskim roletnama, potpuno adaptirao kupatilo, a na vanjske zidove postavio je termoizolaciju “stiropor”  i uradio fasadu.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u Vukovarskoj ulici, cca. 300 metara od “Kraljeve džamije“ i Poliklinike “Alabajči”. Okružena je porodičnim kućama i ima odlučnu komunikaciju sa svim djelovima grada. U krugu od cca. 700 metara nalaze se: marketi “Bingo”, “Hifa Petrol”, “Hametova” pijaca, Centar za obrazovanje odraslih i taxi/autobuska stajališta.

 

 

Sadržaj:

 

Prizemlje – sastoji se od  dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, stepeništa i kotlovnice sa ostavom (za pelet ili ugalj).

 

– Sprat – sastoji se od 3 spavaće sobe, niše, kupatila, hodnika, ulaznog hola i stepeništa.

 

– Garaža

 

 

Standard:

Centralno grijanje na struju – elektro kotao.  Vanjska PVC stolarija sa aluminijumskim žaluzinama. Unutrašnja stolarija drvo. Podovi obloženi brodskim podom i keramičkim pločicama. Garaža. Telefonski priključak. Kablovska TV.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.