Broj nekretnine: 119/2017-P1

SARAJEVO – Novogradnja – Dvosoban stan površine 49,37 m², sa privatnim parking mjestom u suterenu zgrade, površine 16,40 m², naselje Stup “Tibra 2”

Opis nekretnine

Prodaje se  lijep dvosoban stan uknjižene površine 49,37 m². Nalazi se na  trinaestom spratu stambene zgrade “Tibra 2” u naselju Stup, Općina Ilidža. Sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, ostave, hodnika i velike zatvorene lođe. Mali režijski troškovi, maksimalno iskorišten prostor i jugoistočna orijentacija, samo su neke od karakteristika ove kvalitetne nekretnine i čine je ugodnom za život. Važno je napomenuti da stan ima vlastiti vodomjer, mjerilo za potrošnju električne energije i mjerilo potrošnje centralnog grijanja (kalorimetar/kaliometar), što budućem vlasniku daje potpunu kontrolu režijskih troškova. Zajednički parking za stanare se nalazi ispred i iza zgrade.

Nekretnina posjeduje i uknjiženo parking mjesto površine 16,40 m² koje se nalazi u suterenu zgrade. Cijena parking mjesta je 15.000 KM i nije uračunata u cijenu stana.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju prilikom pregleda stana.

 

NAPOMENA: Kuhinjski elementi, klima uređaj, električni uređaji i ostali namještaj u stanu se mogu klupiti po dogovoru kupca i prodavca.

 

Lokacija:

Stan se nalazi u novoizgrađenom stambeno poslovnom kompleksu “TIBRA 2 – STUP NUKLEUS” na Ilidži, ul. Stupska, pored “Bingo” supermarketa. Od glavne saobraćajnice udaljen je cca. 100 m, a kompleksu se pristupa sa sporedne saobraćajnice. U krugu od cca. 500 metara nalaze se ugostiteljsko-trgovački objekti, tržni centri, pijaca, benzinske pumpe i tramvajska, autobuska i taksi stajališta.

Izuzetna saobraćajna povezanost i jednostavan pristup svim dijelovima grada čine ovu lokaciju atraktivnom za život.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje – kalorimetar. PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Parket u sobama. Keramika u kupatilu, kuhinji, hodniku, ostavi i zatvorenoj lođi.  Protuprovalna vrata. Privatni parking.