Broj nekretnine: 78/2014-P

800,00 KM/m² – Četvorosoban stan površine 89,88 m², na odličnoj lokaciji, Lukavac

Opis nekretnine

Prodaje se izuzetno praktičan četvorosoban stan površine 89,88 m². Nekretnina se nalazi na trećem spratu stambene zgrade pored fudbalskog stadiona i Doma zdravlja u Lukavcu. Sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom, tri spavaće sobe, kuhinje, kupatila, toaleta, predsoblja, garderobera, ostave i zatvorene lođe. Odličan raspored prostora, niska spratnost, odlična lokacija, dvostrana orijentacija (sjever-istok), prozračne i svijetle prostorije čine ovu nekretninu idealnom za porodičan život. Zajednički parking se nalazi pored zgrade.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na trećem spratu stambene zgrade u fudbalskog stadiona i Doma zdravlja u Lukavcu. Ovo je izuzetno atraktivna lokacija za život zbog brze dostupnosti svim gradski sadržajima. U krugu od cca. 500 m se nalaze: tržni centri, supermarketi, srednje škole, osnovna škola, obdanište, sportski tereni, igralište za djecu, gradska autobuska stanica, odnosno svih sadržaji neophodni za kvalitetan život.

Standard:

Grijanje na električnu energiju. PVC/drvo vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Pod u kuhinji, kupatilu, toaletu, ostavi i lođi keramičke pločice. Laminat u ostalim prostorijama. Telefonski priključak. Kablovska TV.