Broj nekretnine: 139/2016-P2

RIJETKA PRILIKA! Višenamjenski stambeno poslovni objekat, odličnog kvaliteta gradnje, stambene površine cca. 105 m² sa poslovnim objektom površine cca. 60 m² na atraktivnoj i frekventnoj lokaciji u centru, pored glavne autobuske stanice, Lukavac

Opis nekretnine

Prodaje se višenamjenski stambeno poslovni objekat izgrađen po modernim građevinskim standardima, ukupne stambene površine cca. 105dok je površina poslovnog dijela cca. 60 m². Objekat je spratnosti Pr+1+Pt. Nekretnina se nalazi u centru Lukavca u neposrednoj blizini glavne autobuske stanice. Objekat se odlikuje dobrim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspodijeljenim prostorom i odličnom lokacijom sa velikom frekvencijom kolskog i pješačkog saobraćaja. Objekat je podijeljen u dvije cjeline. U jednom segmentu (prizemlje) se nalazi višenamjenski poslovni dio. U drugom segmentu (prvi sprat i potkrovlje). se nalazi savremeni stambeni objekta sa dva stana. Sam objekat je izgrađen od najkvalitetniji materijala, posjeduje vlastitu kotlovnicu na čvrsta goriva i ostalu prateću infrastrukturu.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

NAPOMENA: Objekat bi mogao biti posebno zanimljiv kao investicija obrtnicima ili privrednicima zbog svog višenamjenskog poslovnog potencijala, odlične frekventne lokacije i neposredne blizine svih gradskih sadržaja.

Lokacija:

Stambeno poslovni objekta se nalazi u samom centru Lukavca. Okružen je poslovnim objektima raznih namjena. Neposredno preko puta objekta se nalazi glavna autobuska stanica i taxi stajalište. U radijusu od 300 m se nalaze zgrada Opštine Lukavac, Opštinski sud, osnovne i srednje škole, pijaca, tržni centri “Bingo” i “Konzum” banke, apoteke, trgovi, zelene površine i ostali gradski sadržaji.

Sadržaj:

Prizemlje: Poslovni objekat sa kuhinjom i toaletom

I sprat: Stan sa dnevnim boravkom, spavaćom sobom, trpezarijom, kuhinjom i kupatilom.

Potkrovlje: Stan sa dnevnim boravkom, spavaćom sobom, trpezarijom, kuhinjom i kupatilom.

Standard:

Centralno grijanje iz vlastite kotlovnice. Kvalitetna PVC vanjska termoizolaciona stolarija. Kvalitetna drvena unutrašnja stolarija. Keramika u poslovnom prostoru, kuhinji, kupatilima i toaletu. Kvalitetan laminat u sobama. Klima. Telefonski priključak. Internet.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.