Broj nekretnine: 33/2017-P2

Ravna građevinska zemljišna parcela ukupne površine 1241 m² pogodna za izgradnju stambenog objekta u urbanoj zoni , naselje Miričina

Opis nekretnine

Prodaje se ravna zemljišna parcela, pravilnog oblika, ukupne površine 1241 m². Zemljište se nalazi u neposrednoj blizini fudbalskog stadiona u Miričini. Prilazni put ka parceli vodi iz stambenog naselja i širine je 5 metara. Parcela se nalazi u neposrednoj blizini asfaltnog puta koji vodi kroz naselje i magistralnog puta Lukavac-Gračanica. Uzevši u obzir dobru lokaciju nekretnine, dobru saobraćajnu povezanost sa centralnim dijelom naselja, pogodnost da budući kupac već ima komunalne priključke uz samu parcelu, ova nekretnina je idealna za izgradnju porodičnog stambenog objekta sa velikom okućnicom.
Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Zemljište se nalazi u stambenom naselju u neposrednoj blizini magistralnog puta Lukavac-Gračanica. Iako smještena u neposrednoj blizini centra naselja Miričine, ovo zemljište je locirano na mirnom mjestu prepunom zelenila i šume, odvojenom od buke te predstavlja potencijal za klijente koji žele živjeti na mirnom mjestu okruženom zelenilom.