Broj nekretnine: 9/2021-P2

Prostran dvosoban stan sa balkonom, sa potencijalom za pretvaranje u manji trosoban, površine 71 m², Sjenjak

Opis nekretnine

Prodaje se prostran funkcionalan dvosoban stan površine 71,00 m². Glavne odlike ove nekretnine su dvostrana orijentacija stana, dobra spratnost, odličan raspored prostorija koji mu daje potencijal za pretvaranje u trosoban stan, te izuzetna lokacija sa svim neophodnim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini. Ulaz i unutrašnjost zgrade se dobro održavani, a posebna pogodnost za buduće kupce je prostrani parking koji se nalazi ispred i iza stambenog objekta.

 

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u stambenoj zgradi, u popularnom tuzlanskom naselju Sjenjak. Ovo je jedno od, za miran i ugodan porodičan život, atraktivnijih naselja u gradu Tuzli, i stanovi na ovoj lokaciji su veoma traženi. U neposrednoj blizini stambene zgrade se nalazi jedno od najpoznatijih tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Ovu lokaciju karakteriše neposredna blizina svih gradskih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze: supermarketi “Bingo”, “DM”, T.C. “Dramar”, Klinika za srce,  zelene površine, sportski tereni, igralište za djecu, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta. Osnovna škola i obdanište se nalaze u blizini zgrade što je dodatna pogodnost za mlađe bračne parove sa djecom.

 

 

Standard:                                                              

Centralno gradsko grijanje. Drvena vanjska i unutrašnja stolarija. Lamelni parket u sobama. Keramika u kupatilu. Internet. Kablovska. Automatski osigurači. Interfon. Lift.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.