Broj nekretnine: 15/2020-i2

PRILIKA-POVOLJNO! Atraktivan poslovni objekat-skladišna hala površine 2000 m² sa kancelarijskim prostorima locirana na najfrekventnijoj lokaciji pred magistralnog puta Tuzla-Sarajevo, naselje Maline

Opis nekretnine

Povoljno se izdaje skladišna hala površine cca. 1750 sa inkorporiranim kancelarijskim prostorom površine cca. 250 sa odličnim prilaznim putem. Hala se nalazi u naselju Maline pored magistralnog puta Tuzla – Sarajevo, locirana na njegovom najfrekventnijem dijelu. Objekat je spratnosti Pr+1 i sastoji od jedne veće skladišne prostorije (hale), kancelarijskog prostora (8 kancelarija), dva toaleta i kupatila. Ulaz u objekat je omogućen putem pet prostrani teretnih ulaza sa rolo vratima. Pristup objektu je omogućen teretnim i putničkim vozilima direktno sa magistralne saobraćajnice iz svih pravaca. Krug gdje se nalaze objekat je veoma prostran i betoniran. Objekat posjeduju sve komunalne priključke. U sklopu hale se nalazi prostran parking prostor. Skladište je u funkciji sa svim potrebnim odobrenjima i urađeno je po standardima kako je to zakonodavac propisao. Udaljenost objekta od magistralnog puta je cca. 50 m, pa je iskorištenost placa za saobraćaj u mirovanju i manipulaciju maksimalna. Objekat je cijelom dužinom otvoren prema magistralnom putu te omogućava lagan pristup svim vrstama transportnih vozila sa potpunom i sigurnom kontrolom pristupa.
Objekat posjeduje sve komunalne priključke kao i dozvole (urbanistička saglasnost, građevinska saglasnost, upotrebna dozvola).

Lokacija:

Hala se nalazi u naselju Maline pored magistralnog puta Tuzla – Sarajevo, locirana na njegovom najfrekventnijem dijelu. Pristup objektu je omogućen putničkim i teretnim vozilima direktno sa magistralne saobraćajnice. U neposrednoj blizini objekta se nalazi veliki broj proizvodnih objekta, izložbeno prodajnih objekata, auto saloni i ostali komercijalni objekti različiti namjena.

Standard:

Objekat posjeduje sve komunalne priključke (struja,voda,telefon). Unutrašnja PVC stolarija. Vanjska metalna stolarija. Parking prostor.