Broj nekretnine: 10/2018-P2

NOVA CIJENA/PRILIKA! Komforan dvosoban stan 63 m² (lako pretvoriv u dvoiposoban), velikoga potencijala i odlične dispozicije, Slatina

Opis nekretnine

Prodaje se komforan i funkcionalan dvosoban stan površine 63,00 m². Stan se nalazi u dobrom stanju, odlično je održavan i odmah useljiv. Izuzetno povoljna cijena, odlična dispozicija stana, dobra lokacija u blizni centralnog gradskog jezgra, dvostrana orijentacija jug-istok, prozračne i svijetle prostorije samo su neke od odlika ove kvalitetne nekretnine. Nekretnina se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, ostave (opcionalno pretvorive u kuhinju) i balkona. Raspored prostorija u stanu je idealan jer se iz predsoblja pristupa u sve prostorije. Stambena zgrada u kojoj se nalazi stan posjeduje dva nova lifta. Igrališta za djecu se nalaze neposredno pored zgrade,a zajednički parking za stanare se nalazi ispred i iza zgrade.

NAPOMENA: Zbog odličnog rasporeda prostorija stan je lako pretvoriv u trosoban komforan stan, tako da ovaj stan predstavlja odličnu investiciju za budućeg kupca koji bi eventualno izdavao stan studentima i ostvario relativno brz i siguran povrat uloženog novca.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u stambenoj zgradi u naselju Slatina. Ovo naselje je atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja (odlične infrastrukture) koji se nalaze u blizini i samom naselju. U krugu od cca. 500 metara se nalaze: Dom zdravlja, osnovna škola, obdanište, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta, stadion “Tušanj”, T.C. “Omega”, supermarket “Bingo” pošta, apoteke i banke.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Lamelni parket u sobama i hodniku. Keramika u kupatilu i ostavi. Internet i kablovska. Video nadzor. Dva lifta.