Broj nekretnine: 10/2020-P2

PRILIKA! Dvosoban stan velikoga potencijala sa dva balkona, niže spratnosti, uknjižene površine 74 m² (stvarne cca. 79 m²) na atraktivnoj lokaciji, Bulevar

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetan dvosoban stan sa dva prostrana balkona, velikoga potencijala i odlične dispozicije, uknjižene površine 74,00 m² dok je stvarna povšina cca. 79,00 m² pošto balkoni ulaze samo djelimično u uknjiženu kvadraturu stana. Djelimična adaptacija stana je urađena 2010.godine kada su postavljeni novi radijatori, nova blindo vrata, automatski osigurači i keramika u hodniku, kupatilu i na balkonu. Postavljena je nova PVC termoizolaciona stolarija u kuhinji, trpezariji, kupatilu i toaletu. Kvalitetna gradnja, mulitifunkcionalnost stana, niska spratnost, dvostrana orijentacija stana, odličan raspored prostorija, otvorenost životnog prostora, fantastična lokacija su samo neke od karakteristika ove izuzetne nekretnine.

NAPOMENA:

Ova nekretnina bi mogla biti zanimljiva klijentima koji bi ovaj stan eventualno pretvorili u poslovni prostor tipa advokatskog ili notarskog ureda ili ordinacije zbog svoje izuzetne lokacije.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u stambenoj zgradi u naselju Bulevar. Ovo je jedno od atraktivnijih naselja u gradu Tuzli i stanovi na ovoj lokaciji su veoma traženi zbog neposredne blizine svih važniji gradskih institucija. U blizini zgrade se nalazi i jedno od najpoznatijih tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Bulevara. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih gradskih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U krugu od 200 metara se nalaze: mala zelena pijaca, supermarketi “Bingo”, “DM”, ugostiteljsko-trgovački objekti, Univerzitetski klinički centar, osnovne škole, obdaništa, zelene površine, sportski tereni, igralište za djecu, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Drvena vanjska stolarija u sobama / PVC termoizolaciona stolarija u trpezariji, kuhinji i toaletu. Unutrašnja stolarija drvo. Hrastov parket u sobama. Brodski pod u trpezariji. Keramićke pločice u kuhinji, kupatilu, toaletu, hodniku i na balkonima. Automatski osigurači. Blindo vrata. Kablovska TV. Interfon.