Broj nekretnine: 163/2015-P

Prelijepa planinska vikendica u zaštićenom parku prirode Konjuh, na parceli 881 m², “Muška voda”, Kladanj

Opis nekretnine

Prodaje se prelijepa planinska vikendica, sa dvije zasebne stambene jedinice, ukupne stambene površine cca. 90,00 m² i spratnosti Pr+Pot. Izgrađena je na ravnoj parceli površine 881,00 m² i ima pristup direktno sa makadamskog puta. Nalazi se u zaštićenom parku prirode Konjuh, cca. 500 metara od Paučkog jezera i cca. 2 km od Hotela “Muška voda” u blizini Kladnja. Nedaleko od vikendice protiče rijeka Drinjača. Vikendica se sastoji iz dva dijela. Prvi dio je dimenzija 7,0m X 5,0m, a drugi 4,5m X 6,0m. Uz vikendicu se proteže natkrivena terasa (dimenzija 8,0m X 4,0m) sa kaminom, što doprinosi ugodnoj atmosferi i čini ovu nekretninu pravim mjestom za odmor i relaksaciju. Kompletna parcela je uređena i ograđena kamenom ogradom, a parcela posjeduje sopstveni izvor pitke vode. Nekretninu karakteriše dobar kvalitet gradnje, atraktivna lokacija sa čistim planinskim zrakom i neposredna blizina rijeke i jezera. Ugodnoj atmosferi doprinosi i pozicija vikendice na parceli jer je obasijana dnevnom svijetlošću tokom većeg dijela dana.

NAPOMENA: Vlasnik je zainteresovan za zamjenu za stan u Tuzli.

Sadržaj:

Prvi dio ukupne površine cca. 60,00 m², se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom, trpezarijom, kupatilom i stepenica u prizemlju, i sobe sa balkonom u potkrovlju.

Drugi dio ukupne površine cca. 50,00 m² se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom , kupatila i stepenica u prizemlju, i velike sobe u potkrovlju.

Standard:

Grijanje na čvrsta goriva. Drvena vanjska i unutrašnja stolarija. Keramičke pločice u kuhinji i kupatilu. Privatni parking. Sopstveni izvor pitke vode. Kamin.