Broj nekretnine: 87/2021-P2

PRELIJEPA LOKACIJA-JEZERO MODRAC! Atraktivna zemljišna parcela sa montažnom kućom ukupne površine 2426 m² sa prekrasnim pogledom na jezero Modrac

Opis nekretnine

Prodaje se zemljišna parcela na prelijepoj lokaciji ukupne površine 2426upisane u Zk. Sa parcele se pruža prekrasan pogled na jezero Modrac i Modračku branu. Na parceli se nalazi montažni objekat koji se sastoji od dvije prostorije i tolaeta kao i garaža. Uzevši u obzir jedinstvenu lokaciju nekretnine, zemljišni potencijal i razvijenu saobraćajnu infrastrukturu, ova nekretnina je pogodna kao investicija za izgradnju vikendice ili većeg broja bungalova u turističke svrhe.

Lokacija:

Zemljišna parcela i montažni objekat se nalaze odmah pored jezera Modrac u naselju Prokosovići. U neposrednoj blizini smješteni su hotel Senad od Bosne, popularni restoran Robinzon i Club Plaža. Pored toga u naselju Prokosovići, koje je poznato kao turističko naselje nalazi se osnovna škola, benzinska pumpa, trgovačke radnje kao i brojni turistički objekti tipa apartmana, vikendica i hostela. Nekretnina je udaljena pet minuta vožnje od Lukavca i dvadesetak minuta vožnje od Tuzle.

Standard:

Voda.Struja.