Broj nekretnine: 90/2017-P1

Prelijepa, kvalitetna kuća stambene površine cca. 230 m², na parceli 1168 m², sa uređenim dvorištem, garažom i pomoćnim objektom sa 3 ostave, naselje Prnjavor-Kurtići, Kalesija

Opis nekretnine

Prodaje se prelijepa, kvalitetna kuća ukupne stambene površine cca. 230,00 m² sa uređenim dvorištem, garažom i pomoćnim objektom sa 3 ostave. Nalazi se  cca. 100 metara od magistralnog puta M4 Tuzla-Kalesija, u naselju Prnjavor-Kurtići, Općina Kalesija. Dimezije kuće su 12m X 12m, spratnost Pr+1, a izgrađena je na ravnoj parceli površine 1168 m². Pristup kući je direktno sa asfaltnog puta koji prolazi kroz naselje. Sa zadnje strane kuće se nalazi ulazna kapija i kovana ograda, a ulazni dio dvorišta i garaža su popločani granitom. Pored kuće se nalazi prizemni pomoćni objekat dimenzija 4,5m X 13,5m, sa garažom i 3 ostave. Kompletna parcela je ograđena. Objekat je adaptiran u više navrata. 2016. godine je postavljena nova PVC vanjska stolarija na cijelom objektu. 2015. godine dvorište je popločano granitom, postavljena kovana ograda sa ulaznom kapijom i novi krov na pomoćnom objektu. 2009. godine su izmijenjene elektro i vodo instalacije, postavljena nova unutrašnja drvena stolarija u prizemlju, kompletno renovirana kupatila, terase popločane mermerom i stepenice obložene drvetom. Ovu nekretninu karakteriše mirna lokacija sa dosta zelenila i čistim zrakom, dobra saobraćajna povezanost sa gradom i lijep pogled na okolni krajolik.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi cca. 100 metara od magistralnog puta M4 Tuzla-Kalesija, u naselju Prnjavor-Kurtići, Općina Kalesija. Ovo naselje karakteriše odlična povezanost sa gradom, obilje zelenila i čist zrak. U krugu od 500 metara nalaze se motel i benzinska pumpa “POLO”, supermarket, ugostiteljsko-trgovački objekti, apoteka i autobusko stajalište.

 

Sadržaj:

Prizemlje – Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa velikom trpezarijom, kupatila, ostave, hodnika, ulaznog hola, stepeništa, zatvorene terase, otvorene natkrivene terase sa ljetnjom kuhinjom i vanjskog toaleta koji je u sklopu kuće.

 

Sprat – Sastoji se od 4 spavaće sobe, kupatila, hodnika, stepeništa, balkona i velike natkrivene terase.

 

Pomoćni objekat – Sastoji se 3 ostave i garaže.

 

Standard:

Centralno grijanje na električnu energiju – električni kotao. Drvena unutrašnja stolarija.  PVC vanjska stolarija. Podovi  parket, laminat, keramičke pločice i mermer. Garaža. Telefonski priključak. Kablovska TV.