Broj nekretnine: 18/2016-i2

Praktičan manji višenamjenski poslovni prostor površine 9.00 m² na atraktivnoj lokaciji u strogom centru grada pored glavne Gradske tržnice (pijace)

Opis nekretnine

Izdaje se atraktivan, razrađen, manji multifunkcionalni poslovni prostor u prizemlju stambeno poslovnog objekta smještenog u strogom centru grada Tuzle, pozicioniran neposredno pored glavne Gradske tržnice (pijace). Poslovni prostor je ukupne površine cca. 9 m², a sastoji se od adaptibilnog poslovnog dijela i mokrog čvora.Zbog svoje lokacije u strogom centru grada i velike frekvencije pješačkog saobraćaja ova nekretnina je posebno interesantna za male poduzetnike kojima atraktivna i frekventna lokacija nekretnine igra primarnu ulogu u poslovnim aktivnostima. Prostor je izuzetno praktičan i pogodan za sve vrste agencijskih, trgovaćkih usluga i namjena. Nulta lokacija, visoka frekvencija pješačkog saobračaja i pozicioniranost poslovnog prostora garantuju budućem zakupcu velikih broj potencijalnih posjetilaca.

NAPOMENA: Zakupac uz dogovor sa vlasnikom može koristiti kompletan novi inventar u prostoru.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u strogom centru grada Tuzle. Ovo je jedna od najprometnijih lokacija u gradu i karakteriše je visoka frekvencija pješačkog saobračaja tokom cijelog dana. U blizini se nalaze velika Gradska tržnica, gradski trgovi, Panonska jezera, Raiffeisen Bank, Narodno pozorište, gradski park i razni ugostiteljsko-trgovački objekti.


Standard:.

Kvalitetna vanjska aluminijska stolarija. Kvalitetne keramićke pločice u poslovnom dijelu i mokrom čvoru. Spušteni stropovi sa ambijentalnom rasvjetom. Internet.