Broj nekretnine: 86/2021-P2

POVOLJNO! Djelomično adaptirana kuća sa dva odvojena ulaza i dva odvojena stana površine cca.200 m² izgrađena na ravnoj lijepoj parceli površine 3433 m² sa pomoćnom zgradom i garažom, udaljena par kilometara od centra Tuzle, naselje Bukinje

Opis nekretnine

Prodaje se djelomično adaptirana visoka prizemnica sa dva stana sa odvojenim ulazima, garažom i pomoćnom zgradom ukupne stambene površine cca. 200 m². Jedan stan je kompletno adaptiran 2018. godine a sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, hodnika i balkona. Objekat je sagrađen na većim djelom ravnoj zemljišnoj parceli površine 3433 m². Drugi stan je potrebno adaptirati. Objekat se odlikuje se odličnim asfaltnim pristupnim putem, funkcionalno raspoređenim prostorom i odličnom lokacijom sa novom komunikacionom infrastrukturom. Zbog svoje izuzetne lokacije i veličine zemljišta može biti interesantna potencijalnim investitorima, jer ima izražen potencijal za izgradnju manje hale odnosno poslovne djelatnosti a može biti interesantna i porodicama koje bi za malu količinu novca dobili funkcionalan stambeni prostor sa potencijalom za proširenje.

NAPOMENA: Nekretnina se prodaje kompletno namještena.

Vlasnička dokumentacija je uredna (građevinska i upotrebna dozvola, Zk izvadak), a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

Lokacija:

Stambeni objekat se nalazi u mirnom dijelu naselja Bukinje , odnosno njegove centralne jezgre. Okružen je manjim poslovnim objektima i modernim porodičnim kućama. U neposrednoj blizini se nalaze svi objekti neophodni za kvalitetan život (prodavnice,škola, stadion)

Kuća je udaljena samo par minuta vožnje od Tuzle modernom gradskom saobračajnicom.

Standard:

Grijanje na čvrsta goriva/kamin (priključak centralnog grijanja se nalazi odmah pored kuće). Kvalitetna termoizolaciona vanjska PVC stolarija. Drvena unutarnja stolarija. Podne obloge kombinacija vrhunski laminat i keramika. Odvojena el.brojila za dva stana. Pomoćni objekat. Kotlovnica. Kablovska TV.