Broj nekretnine: 3/2016-i1

Potpuno namještena garsonjera 20 m², SPO “Stadion”, Slatina

Opis nekretnine

Izdajemo garsonjeru površine 20 m², ženskoj osobi-studentici,  koja se nalazi u okviru stana u kome postoji još jedna garsonjera od 27 m² (koja je izdata studentici medicine). Zajednički je hodnik i balkon, a ostalo je sve odvojeno (kupatilo, kuhinja, soba). Režije  za struju, grijanje i vodu se plaćaju odvojeno po računima, a naknada za stubište, komunalna naknade za smeće i internet se dijela na pola.

Mjesečna zakupnina iznosi 250,00 KM za garsonjeru ukupne površine od 20 m², a režije snose stanari. Nije dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca.

Garsonjera je istočno orjentisana, nalazi se na 5. spratu stambene zgrade, u ulici Meše Selimovića br.1, ispred stadiona Tušanj (u blizini većine fakulteta) . Garsonjera je slobodna za useljenje od 01.01.2021 god.

Prednost imaju kandidati koji traže smještaj na duži vremenski period.

KONTAKT TELEFON:  035-277-476, 062-166-254, zvati od 08h -16h.  

 

Lokacija:

Garsonjera se nalazi na 5. spratu stambene zgrade sa liftom na samo 100 metara od T.C. “Tuzlanka” i većine fakulteta, u novoizgrađenoj zgradi SPO “Stadion”, naselje Slatina. SPO “Stadion” se nalazi u neposrednoj blizini stadiona “Tušanj” u Tuzli. U krugu od cca. 200 metara se nalaze fakulteti, srednje škole, obdaništa, banke, marketi, T.C. “Tuzlanka”, S.C. “Mejdan”, Dom zdravlja, kao i mnoštvo ugostiteljsko trgovačkih objekata što doprinosi visokoj frekvenciji pješačkog saobraćaja.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska petokomorna PVC stolarija. Untrašnja drvena stolarija. Tarket u sobama. Keramičke  pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju i balkonu. Automatski osigurači. Interfon. Internet. Telefon. Kablovska TV. Vlastiti vodomjer.