Broj nekretnine: 26/2017-i1

Potpuno namješten trosoban stan površine 72 m², na atraktivnoj lokaciji, 3. sprat, Stupine B-8

Opis nekretnine

Iznajmljuje se potpuno namješten, lijep, trosoban stan površine 72,00 m², sa lođom i ostavom. Cijena mjesečnog iznajmljivanja je 490 KM + režijski troškovi. Nalazi se na 3. spratu stambene zgrade novije gradnje, na najatraktivnijoj lokaciji u gradu, u blizini Hotela Tuzla, naselje Stupine B-8. Stan se sastoji od dnevnog boravka, velike spavaće sobe, male spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, toaleta, hodnika, degažmana i lođe. Ostava se nalazi u ulazu pored stana. Niža spratnost, maksimalno iskorišten stambeni prostor uz dobar raspored prostorija, svijetle i prozračne prostorije i vrhunski kvalitet gradnje, glavne su odlike ove nekretnine. Ulaz u zgradu je obezbijeđen šifrom, a veliki zajednički parking se nalazi pored zgrade.

Stan posjeduje internet, kablovsku TV, klima uređaj, mašinu za veš, mašinu za suđe, frižider sa zamrzivačem i šporet.

 

NAPOMENA: Stan se ne iznajmljuje studentima.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 3. spratu stambene zgrade novije gradnje, na najatraktivnijoj lokaciji u gradu pored Hotela Tuzla, naselje Stupine B-8. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara nalaze se: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo” i “Mercator”, ugostiteljsko-trgovakči objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i pijaca.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. PVC vanjska stolarija sa žaluzinama. Drvena unutrašnja stolarija. Parket u sobama, trpezariji, hodniku i degažmanu. Keramičke pločice u kupatilu, kuhinji i lođi.  Protuprovalna vrata. Lift. Klima uređaj. Internet. Kablovska TV.