Broj nekretnine: 5/2017-i1

SNIŽENO ! Potpuno i kvalitetno adaptiran, manji poslovni prostor površine 14,07 m², Slavinovići

Opis nekretnine

Iznajmljuje se potpuno i kvalitetno adaptiran poslovni prostor uknjižene površine 14,07 m². Nalazi se u prizemlju stambene zgrade u naselju Slavinovići. Poslovni prostor je adaptiran 2017. godine i tom prilikom su izmijenjene elektro i vodo instalacije, postavljene mermerne pločice u glavnoj prostoriji, a u toaletu keramičke pločice, novi radijator, PVC unutrašnja stolarija, spušten strop, postavljena LED rasvjeta i urađen rofix na zidovima. Na spratu je uređen skladišni prostor – ostava. Prostor se može koristiti za frizerske salone, kancelarije i izložbeno-trgovačke djelatnosti.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u prizemlju stambene zgrade u naselju Slavinovići. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na mirnoj lokaciji i izdvojena od gradske buke. Ovdje se takođe nalazi i jedno od najpoznatijih Tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze supermarketi “Bingo”, T.C. “Dramar” , Klinika za srce, policijska stanica, ambulanta, pošta, obdanište, osnovna škola, apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine i igrališta za djecu.

 

Standard:

Centralno grijanje. Vanjska aluminijska stolarija. Unutrašnja PVC stolarija. Podovi mermerne i keramičke pločice.  Telefon.  Zajednički parking.