Broj nekretnine: 83/2019-P1

Potpuno adaptirana porodična kuća uz glavnu cestu, sa poslovnim prostorom, dva zasebna stana i velikim pomoćnim objektom sa garažom, ljetnom kuhinjom i ostavom, naselje Dokanj, Općina Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se lijepa, kvalitetno adaptirana, porodična kuća sa poslovnim prostorom, dva zasebna stana i velikim pomoćnim objektom sa ljetnom kuhinjom, garažom i ostavom. Nalazi se uz glavnu cestu, na početku naselja Dokanj, Općina Tuzla. Sa prednje strane parcele je asfaltni put koji prolazi kroz naselje, a sa zadnje strane je potok. Kuća ima prelijep, otvoren pogled na okolni krajolik i šumu. Dimenzije kuće su 10,00m x 10,00m, spratnost Pr+1+Pot, izgrađena je  na ravnoj parceli površine 929,00 m². Adaptirana je u više navrata. 2015. godine postavljene su nove elektro i vodo instalacije, potpuno adaptirana dva kupatila i kuhinja, postevljene keramičke pločice u hodniku, a u sobama laminat. 2017. godine postavljena je nova PVC vanjska stolarija sa roletnama, novi krov sa termo izolacijom (šindra), vanjski zidovi kuće obloženi termo izolacijom (stiropor) debljine 10 cm, urađena fasada, stepenice i terasa obložene mermerom, a u dvorištu je postavljena kocka i nova ograda.

U prizemlju kuće se nalazi jedna prostorija, koja je u izgradnji kuće bila predviđena kao poslovni prostor,  a trenutno se koristi kao garaža sa ljetnom kuhinjom.  Na spratu se nalazi trosoban stan, a u potkrovlju još jedan stan koji se trenutno koristi kao dva manja stana.

Ispred kuće je uređeno dvorište sa popločanim prilazom i kliznom kapijom, a iza kuće je pomoćni objekat dimenzija 6,00m x 10,00m, u kojem su smješteni garaža, ljetna kuhinja, ostava i toalet. Pored pomoćnog objekta se nalazi i sušara. Objekat posjeduje bunar.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

 

Lokacija:

 

Nekretnina se nalazi  na početku naselja Dokanj, Općina Tuzla.  Ovo je idealna lokacija za miran porodičan život i odmor. U krugu od 500 metara se nalaze supermarket “EuroMaster”, stolarija “Pargan”, “Staklorad Tuzla 2” i  auto servis “Hyundai” Jusufbegović.

 

 

 

Sadržaj:

 

Prizemlje:

– Sastoji se od jedne glavne prostorije (poslovni prostor), kupatila i ostave.

 

Sprat:

– Sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom,  2 spavaće sobe, kupatila, hodnika, velikog balkona i terase.

 

Potkrovlje:

– Sastoji se od 2 dnevna boravka, 3 spavaće sobe, trpezarije, kupatila, hodnika, balkona i stepeništa.

 

Pomoćni objekat:

– Sastoji se od garaže, ljetne kuhinje, ostave i toaleta.

– Sušara

 

 

 

Standard:

 

Grijanje na struju. PVC vanjska stolarija sa roletnama. Drvena unutrašnja stolarija. Podovi laminat i keramičke pločice.  Privatni parking.

 

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.