Broj nekretnine: 98/2017-P1

Potpuno adaptiran stan površine 67 m², Solana

Opis nekretnine

Prodaje se adaptiran dvosoban stan uknjižene površine 67,00 m². Nalazi se na 3. spratu stambene zgrade u naselju Solana. 2008. godine vlasnik je postavio novu PVC vanjsku stolariju sa aluminijumskim žaluzinama, izmijenio elektro i vodo instalacije, postavio nove keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i toaletu sa predprostorom, a laminat u sobama i hodniku, ugradio nova protuprovalna vrata i gletovao zidove. Kvalitetna adaptacija, maksimalno iskorišten prostor i dvostrana orijentacija, samo su neke od karakteristika ove kvalitetne nekretnine i čine je ugodnom za život. Nekretnina posjeduje podrumsku prostoriju. Zajednički parking za stanare se nalazi ispred i iza zgrade.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Kuhinjski elementi i klima uređaj ostaju budućem kupcu GRATIS.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u zapadnom dijelu grada, na 3. spratu stambene zgrade u naselju Solana. U krugu od cca. 700 m nalaze se trgovački centar „Robot“, Bingo City Centar, supermarket „Konzum“, glavna autobuska i željeznička stanica, Bosanski kulturni centar, obdaništa, osnovne škole, srednjoškolske i visokoškolske obrazovne ustanove. Izuzetna saobraćajna povezanost i jednostavan pristup svim dijelovima grada čine ovu lokaciju atraktivnom za život.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. PVC vanjska stolarija sa žaluzinama. Drvena unutrašnja stolarija. Laminat u sobama i predsoblju. Keramika u kupatilu, kuhinji i toaletu.  Protuprovalna vrata. Podrumska prostorija.