Broj nekretnine: 42/2019-P1

Potpuno adaptiran, odličan trosoban stan površine 75 m², sa zatvorenim balkonom i lođom

Opis nekretnine

Prodaje se potpuno adaptiran, veoma funkcionalan trosoban stan uknjižene površine 75,00 m². Nalazi se na 5. spratu stambene zgrade (nije posljednji) bez lifta, na veoma atraktivnoj lokaciji sa dosta zelenih površina, u ulici Armije BiH (bivša “Skojevska”). Stan je adaptiran 2006. godine. Prilikom adaptacije vlasnik je izmijenio elektro i vodo instalacije, postavio novu vanjsku drvenu stolariju sa roletnama i “venecijanerima”, protuprovalna ulazna vrata, nove aluminijumske radijatore, nove keramičke pločice u kupatilu, kuhinji sa trpezarijom i hodniku, brusio i lakirao parket u sobama, prefarbao unutrašnju stolariju, i mali balkon zatvorio PVC stolarijom. Glavne odlike ove nekretnine su odlična dispozicija prostora, trostrana orijentacija, svijetle i prozračne prostorije i tražena lokacija sa dosta zelenila. Pored zgrade se nalazi zajednički parking za stanare i dječije igralište. Nekretnina posjeduje i podrumsku prostoriju.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

NAPOMENA: Ugradbena kuhinja sa električnim uređajima, ugradbeni plakar u spavaćoj sobi 1, ugaona sećija u dnevnom boravku, komoda za TV i mali sto u dnevnom boravku i klima uređaj ostaju budućem kupcu GRATIS!

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi 5. spratu stambene zgrade u ulici Armije BiH. U krugu od 500 m se nalaze  marketi “Bingo”, “Konzum”, “DM”, dječija igrališta, obdaništa, osnovne škole, UKC (“Gradina”), banke, apoteke i taxi/autobuska stajališta.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. PVC/drvena vanjska stolarija sa žaluzinama i  “venecijanerima”. Drvena unutrašnja stolarija. Parket u sobama i trpezariji. Keramičke pločice u kupatilu, kuhinji i hodniku. Klima uređaj. Telefonski priključak. Kablovska TV.  Automatski osigurači.  Podrumska prostorija.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenih od strane vlasnika nekretnine.