Broj nekretnine: 31/2018-P1

Potpuno adaptiran dvosoban stan površine 54 m², sa ostavom i lođom, na 1. spratu, Miladije

Opis nekretnine

Prodaje se potpuno adaptiran dvosoban stan uknjižene  površine 54,00  m². Nalazi na 1. spratu stambene zgrade u neposrednoj blizini marketa “Bingo”, u naselju Miladije. 2013. godine  vlasnik je izmijenjenio elektro i vodo  instalacije, postavljena je nova PVC vanjska stolarija, nova drvena unutrašnja stolarija, lođa je zatvorena PVC stolarijom, nova protuprovalna vrata, novi aluminijumski radijatori, nove keramičke pločice u kupatilu  i kuhinji, a parket u sobama, hodniku i degažmanu. Glavne karakteristike ove nekretnine su niža spratnost, minimalni režijski troškovi, kvalitetna adaptacija, dvostrana orijentacija i svijetle i prozračne prostorije.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi 1. spratu stambene zgrade u neposrednoj blizini marketa “Bingo”, u naselju Miladije. U krugu od 100 metara nalaze se  osnovna škola, obdanište, apoteke, policijska stanica, autobuska/taxi stajališta, a malo dalje i “Bingo City Centar”, Bosanski Kulturni Centar, glavna autobuska i željeznička stanica.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvo. Parket u sobama, hodniku i degažmanu. Keramičke pločice u kupatilu i kuhinji. Telefonski priključak. Kablovska TV.