Broj nekretnine: 2/2018-P1

SNIŽENO – Potpuno adaptiran dvosoban stan površine 54 m² na 2. spratu, Ulica Armije BiH, Lukavac

Opis nekretnine

Prodaje se potpuno adaptiran, funkcionalan dvosoban stan uknjižene površine 52,00 m², dok je stvarna površina cca. 54,00 m². Dodatna stambena površina je dobivena preuređenjem balkona u kuhinju. Stan se nalazi se na 2. spratu stambene zgrade u ulici Armije RBiH, Lukavac. Nekretnina je adaptirana u više navrata. 2004. godine vlasnik je preuredio balkon u kuhinju, postavio novu PVC vanjsku stolariju, izmijenio elektro i vodo instalacije, postavio novu kreramiku u kuhinji i kupatilu, a u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i predsoblju novi parket. 2016. godine su postavljena nova protuprovalna/protupožarna ulazna vrata, novi bojler u kupatilu, nove “UNITAS” česme u kupatilu i kuhinji, a na prozore su postavljene žaluzine tzv. “venecijaneri”. Ovu nekretninu odlikuje dobar kvalitet gradnje, odlična dispozicija prostora, i lokacija u centru grada sa dosta zelenila i prostora za dječiju igru. Nekretnina je zapadno orijentisana i veoma svijetla i  prozračna. Stan je obezbijeđen alarmom sa vatro dojavom. Zgrada i ulaz se redovno održavaju, a zajednički parking se nalazi ispred i iza zgrade. Stan posjeduje i podrumsku prostoriju.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Ugradbena kuhinja sa električnim uređajima (šporet i mašina za suđe), plakari u spavaćoj sobi, predsoblju i dnevnom boravku i dva klima uređaja ostaju budućem kupcu GRATIS! Ostali namještaj u stanu se može kupiti po dogovoru prodavca i kupca.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na  2. spratu stambene zgrade u ulici Armije RBiH, Lukavac. Ovo je atraktivna lokacija bez saobraćajne buke sa brzim ulazom/izlazom iz grada. Kvaliteti življenja doprinose i lijepo uređene zelene površine sa dosta drveća i mnoštvo drugih sadržaja koji krase ovu lokaciju. U neposrednoj blizini se nalaze supermarket “Bingo”, Raiffeisen Bank, osnovna škola, razni ugostiteljsko-trgovački objekti i ostali gradski sadržaji.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. PVC vanjska stolarija sa žalizinama tzv. “venecijanerima”. Drvena unutrašnja stolarija.  Keramičke pločice u kuhinji i kupatilu. Parket u sobama i predsoblju. Dva klima uređaja. Protuprovalna/protupožarna vrata. Telefonski priključak. Kablovska TV. Internet.  Automatski osigurači. Interfon. Alarm sa vatro dojavom. Podrumska prostorija.