Broj nekretnine: 85/2016-P1

Potpuno adaptiran, dvosoban stan površine 48 m², na 1. spratu, u blizini T.C. “Omega”

Opis nekretnine

Prodaje se adaptiran, dvosoban stan uknjižene površine 48,00 m², sa zatvorenim balkonom. Nalazi se na 1. spratu stambene zgrade, u naselju Donji Mosnik, na samo cca. 100 metara od T.C.“Omega”. Glavne odlike ove nekretnine su minimalni režijski troškovi, odlična spratnost, trostrana orijentacija (sjever-istok-jug), svijetle i prozračne prostorije, mirna lokacija, maksimalno iskorišten stambeni prostor i neposredna blizina svih gradskih sadržaja. Vlasnik je izmijenio elektro i vodo instalacije, postavio novu PVC stolariju sa venecijanerima, protivprovalna vrata, nove keramičke pločice u kuhinji sa trpezarijom i kupatilu, brusio i lakirao parket, a balkon zatvorio PVC stolarijom. Nekretnina posjeduje i podrumsku prostoriju. Zajednički parking se nalazi ispred i pored zgrade.

NAPOMENA: Stan se prodaje sa kompletnim namještajem koji je uračunat u oglašenu cijenu. Vlasnik stana je takođe zainteresovan za zamjenu za manji stan ili stan slične kvadrature u istočnom dijelu Tuzle. 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 1. spratu stambene zgrade, u naselju Donji Mosnik, na samo cca. 100 metara od T.C.“Omega”. U neposrednoj blizini se nalaze većina visokoškolskih ustanova, Raiffeisen Bank, Moja Banka, supermarketi “Bingo” i “Konzum”, S.C. “Mejdan”, glavna autobuska i željeznička stanica, ugostiteljsko-trgovački objekti, apoteke i taxi/autobuska stajališta.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska stolarija PVC sa venecijanerima. Unutrašnja stolarija drvo. Podovi parket i keramičke pločice. Interfon. Kablovska TV. Klima uređaj.