Broj nekretnine: 28-2016/I3

Poslovno – stambeni prostor, 150 m², u novoizgrađenoj kući, naselje Zlokovac

Opis nekretnine

Izdaje se poslovno – stambeni prostor ukupne površine 150,00 m² u naselju Zlokovac. Prostor se nalazi u potkrovlju novoizgrađene kuće koja je udaljena cca 50 m od Elektrodistribucije. Poslovni prostor se sastoji od više prostorija od kojih su četiri kancelarije, dvije sobe, kuhinja, tri zasebna kupatila sa dva toaleta i hodnik. Zbog blizine svih važnijih privrednih i administrativnih institucija, ova nekretnina je posebno interesantna za društvene ili privatne kompanije, agencije, obrazovne institucije kojima povoljna lokacija nekretnine igra primarnu ulogu u poslovanju.    U neposrednoj blizini poslovnog prostora su smješteni svi gradski sadržaji, ugostiteljsko trgovački objekti, visokoškolske ustanove, Općina Tuzla, Hotel “Tuzla“, općinski i kantonalni Sud, MUP TK, glavna Pošta i veliki broj banaka, apoteke, agencije, što predstavlja dodatnu pogodnost za potencijalnog zakupca. Zbog svoje lokacije i dobre iskorištenosti prostora može se koristiti za  kancelarije, stambeni prostor, predstavništva manjih firmi, humanitarnih organizacija i sl. Grijanje nekretnine se obavlja preko radijatora spojenih na centralnu vlastitu kotlovnicu, a hladjenje preko tri klima uređaja. Pod u svim prostorijama obložen je laminatom, a na stepeništu su mermerne ploče, kupatila i toaleti su obloženi kvalitetnom keramikom. Vanjska stolarija je izvedena od PVC-a sa termoizolacionim staklima. Nekretnina takodje posjeduje priključak za kablovsku TV I telefonski priključak. Ispred objekta se nalazi privatni parking.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na cca. 50 metara od Elektrodistribucije.  Prednjim dijelom je okrenuta prema zgradama dok se iza pogled prostire na prirodu. Ovo je jedna od mirnijih lokacija u gradu, kako za pješake tako i za vozila, zbog neposredne blizine škola i fakulteta, TC “Konzum-a”, ugostiteljsko-trgovačkih objekata, Općine Tuzla, Hotela  Tuzla, općinskog i kantonalnog Suda, MUP-a TK, glavne Pošte i velikog broja banaka.

 

Standard:

Vlastito centralno grijanje. Vanjska stolarija od PVC-a sa termoizolacionim staklima. Tri klima uređaja. Automatski osigurači. Telefon. Kablovska TV. Parking.