Broj nekretnine: 11/2021-P1

Poslovni prostor površine 95,63 m², pored T.C. “Dramar”, Slavinovići Luke

Opis nekretnine

Prodaje se poslovni prostor uknjižene površine 95,63 m². Nalazi se u prizemlju stambeno-poslovne zgrade u ulici Izeta Sarajlića, u naselju Slavinovići Luke “C”. Pozicioniran je na sredini zgrade koja se nalazi pored tržnog centra i teniskih terena “Dramar” i cca. 100 metara od “Bingo” Hipermarketa (bivši Interex). Sastoji se od dvije velike prostorije, galerije, dva toaleta sa dva predprostora i ulaznog hola. Visina stropa iznosi 440 cm. Ulaz u poslovni prostor je sa prednje strane, iz ulice Ismeta Mujezinovića, a sa bočne strane se nalaze dva velika staklena portala koji gledaju na parking između zgrade i T.C. “Dramar”. Pored poslovnog prostora se nalazi pasaž koji povezuje prednju i zadnju stranu zgrade. Sa zadnje strane je omogućem prilaz za dostavna vozila i utovar robe. Poslovni prostor je trenutno u funkciji kancelarije i servisa za vatrogasne aparate i opremu ali se takođe može koristiri i za manje ordinacije, kancelarijske djelatnosti, frizerske salone, solarijume, igraonice, obdaništa ili predstavništva manjih firmi.

Zbog velikih prozorskih portala i dvostrane orijentacije (jug-zapad) prostor je veoma svijetao i prozračan, a po potrebi, moguće ga je podijeliti u dva zasebna poslovna prostora sa odvojenim ulazima. Zajednički parking se nalazi iza zgrade.

Nekretnina posjeduje kalorimetar/kaliometar za centralno grijanje, vlastiti vodomjer i sat za struju što vlasniku prostora omogućava potpunu kontrolu troškova.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u prizemlju stambeno-poslovne zgrade u ulici Izeta Sarajlića, u naselju Slavinovići Luke “C”. Pozicioniran je na sredini zgrade koja se nalazi pored tržnog centra i teniskih terena “Dramar” i cca. 100 metara od “Bingo” Hipermarketa (bivši Interex). Ovo je atraktivna i veoma tražena lokacija. Kvaliteti življenja doprinose i lijepo uređene zelene površine i šetališta sa dosta drveća i mnoštvo drugih sadržaja koji krase ovu lokaciju. U blizini se nalaze: supermarketi “Bingo”, T.C. “Dramar”, Klinika za srce, osnovna škola, obdanište, sportski tereni, igralište za djecu, ambulanta, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

Standard:

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar/kaliometar. Vlastiti vodomjer. Hidrant. Aluminijumska/PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Pod keramičke pločice i beton.