Broj nekretnine: 3c/2018-i1

Poslovni prostor površine 86,70 m², sa mogućnošću dijeljenja na dva manja prostora, Novo Naselje, Solina

Opis nekretnine

Iznajmljuje se poslovni prostor uknjižene površine 86,70 m². Nalazi se u prizemlju stambene zgrade u Novom Naselju, Solina. S obzirom da  prostor posjeduje 2 ulaza i velike staklene panele (izloge) preko čitave prednje strane, vrlo lako ga je preurediti u dva manja poslovna prostora skoro identične površine. Poslovni prostor se sastoji od glavne prostorije, ostave i toaleta sa predprostorom. Prilaz poslovnom prostoru je sa južne strane zgrade, iz pravca džamije koja se nalazi 50 metara od zgrade, a povezan je asfaltnim putem sa velikim parkingom pored zgrade. Ova nekretnina je pogodna za kancelarijske djelatnosti, predstavništva manjih firmi, kozmetički salon, solarij, frizerski salon ili izložbeno-prodajne djelatnosti.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u prizemlju stambene zgrade u Novom Naselju, Solina. Ispred i iza stambene zgrade su lijepo uređene zelene površine i parkovi za djecu. U neposrednoj blizini zgrade se nalazi supermarket „Bingo“ i džamija, a u krugu od 500 m i dječije igralište, zelena pijaca, sportski tereni, škola, obdanište, pošta, ambulanta  i taxi/autobusko stajalište . Dodatna pogodnost za zakupca ove nekretnine je prostrani parking prostor ispred i iza stambenog objekta. Ovo naselje pored nabrojanih pogodnosti karakteriše i odlična povezanost gradskim saobraćajem sa ostalim djelovima grada.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Metalna vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Mermerne pločice u glavnoj prostoriji. Keramičke pločice u toaletu sa predprostorom i ostavi.  Telefonski priključak. Hidrant.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.