Broj nekretnine: 142a/2017-P2

NOVA CIJENA! Poslovni prostor površine 67 m², na frekventnoj lokaciji, TC “Sjenjak”

Opis nekretnine

Prodaje se poslovni prostor uknjižene površine 67,00 m².  Nalazi se  na prvom spratu T.C. “Sjenjak”, na Brčanskoj Malti. Prostor je korišten kao poslovnica Addico Bank. Pozicioniran je  pored stepenica na istočnom dijelu tržnog centra, a okružen je ugostiteljsko-trgovačkim objektima, frizerskim salonima, agencijama i kancelarijama. Sastoji se od glavne prostorije, 3 kancelarije, ostave, čajne kuhinje i toaleta sa predprostorom. Zbog svoje lokacije može se koristiti kao ordinacija, frizerski salon, solarij, za razne trgovačke djelatnosti, kancelarije ili predstavništva manjih firmi. Nekretnina posjeduje vlastiti vodomjer i sat za struju, a grijanje  je centralno gradsko sa kalorimetrom, što pozitivno utiče na visinu režijskih troškova. Iza tržnog centra se nalazi zajednički parking za više od 100 vozila.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na prvom spratu T.C. “Sjenjak”, na Brčanskoj Malti. Ovo je veoma prometna lokacija, a u neposrednoj blizini se nalaze razni ugostiteljsko-trgovački objekti, frizerski saloni, apoteke, banke, marketi “DM” i“Bingo”, osnovna škola, igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar. Aluminijska vanjska stolarija. Pod mermerne i keramičke pločice. Klima uređaj. Automatski osigurači. Vodomjer. Telefonski priključak. Zajednički parking.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.