Broj nekretnine: 91/2019-P1

Poslovni prostor površine 63,02 m², pogodan za ordinaciju ili manju kliniku, sa 3 ulaza i mogućnošću dijeljenja na manje poslovne prostore, Slavinovići

Opis nekretnine

Prodaje se poslovni prostor uknjižene površine 63,02 m² dok stvarna površina, izmjerena od strane sudskog vještaka, iznosi 77,82 m². Postor koristi i vanjsku terasu ispred objekta, dimenzija 10,40 m X 5,00 m. Nalazi se u prizemlju stambene zgrade, u blizini Pošte i Hotela “Tehnograd”, u naselju Slavinovići. Sastoji se od dva toaleta, čajne kuhinje i 3 prostorije koje imaju zasebne ulaze i moguće ih je fizički odvojiti, i tako koristiti kao 3 zasebna poslovna prostora. Nekretnina je dvostrano orijentisana (istok-jug), sa svijetlim i prozračnim prostorijama i veoma ugodna za boravak. Zbog svog polažaja na uglu zgrade, dobrog rasporeda prostorija i više ulaza, moguće ga je koristiti za manju kliniku, ordinaciju, salon za masažu, solarij, izložbeno prodajne djelatnosti i kancelarijske djelatnosti. Ispred i pored objekta se nalazi besplatni zajednički parking.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u prizemlju stambene zgrade, u blizini Pošte i Hotela “Tehnograd”, u naselju Slavinovići. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na promentnoj lokaciji i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju i veliki besplatni parking. Ovdje se takođe nalazi i jedno od najpoznatijih Tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze supermarketi “Bingo”, T.C. “Dramar”, Klinika za srce, policijska stanica, ambulanta, pošta, obdanište, osnovna škola, apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine i igrališta za djecu.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska aluminijumska stolarija. Unutrašnja stolarija drvo. Mermerne pločice u sve tri kancelarije. Keramičke pločice u čajnoj kuhinji, predprostoru i toaletu. Vlastiti vodomjer.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.