Broj nekretnine: 45/2017-P1

Poslovni prostor površine 51 m², SKPC „Mejdan“ , Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se poslovni prostor uknjižene površine 51,00 m². Nalazi se u suterenu SKPC “Mejdan”, na najprometnijem dijelu sportskog centra, preko puta Njemačkog centra za robotiku “DKR”, a okružen je poslovnim prostorima i kancelarijama. Sastoji se od glavne prostorije, manje pomoćne prostorije, predprostora i toaleta. Kompletna vanjska aluminijumska stolarija je izmjenjena 2015. godine. Visina stropa je preko 4 metra. Poslovni prostor je korišten kao frizerski salon, a pored te djelatnosti može koristiti za kozmetičke salone, solarije, projektne biroe, administrativne djelatnosti, predstavništva firmi, izložbeno-prodajne, ugostiteljske i druge djelatnosti. Nekretnina posjeduje vlastiti vodomjer i sat za struju. Pored prostranog parking i dostavnog prostora iza centra, ispred centra nalazi se zajednički parking, kao i taxi/autobusko stajalište.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna,  potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije „Tk Nekretnine“ u Džafer Mahali br.10 na Skveru.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u suterenu SKPC „Mejdan“. U neposrednoj blizini se nalaze TC „Omega“, banke, apoteke, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, razni ugostiteljsko-trgovački objekti i taxi/autobuska stajališta.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska aluminijska stolarija. Unutrašnja stolarija drvo. Pod mermer i keramičke pločice. Vlastiti vodomjer.