Broj nekretnine: 91/2014-P

Poslovni prostor površine 48,00 m², na frekventnoj lokaciji, TC “Sjenjak”

Opis nekretnine

Prodaje se poslovni prostor površine 47,98 m². Nekretnina se nalazi na 1. spratu T.C. “Sjenjak”, na Brčanskoj Malti. Sastoji se od glavne prostorije, galerije, ostave i dva toaleta sa predprostorom. Prostor ima upotrebnu dozvolu za ugostiteljski objekat, a uz određenu adaptaciju može se koristiti za i za druge djelatnosti kao što su: frizerski saloni, solarij, trgovačke djelatnosti, kancelarije ili predstavništva manjih firmi. Zbog velikih prozorskih panela i južne orijentacije prostor je svijetao i prozračan. Ispred prostora se nalazi terasa koja pripada ovom poslovnom prostoru i za nju nije potrebno dodatno plaćati korištenje ili postavljanje stolova za baštu, jer ima trajnu dozvolu za korištenje. Nekretnina posjeduje vlastiti vodomjer i sat za struju, a grijanje je centralno gradsko sa kalorimetrom, što pozitivno utiče na visinu režijskih troškova. Iza tržnog centra se nalazi zajednički parking za više od 100 vozila.

NAPOMENA: Pored prodaje poslovnog prostora, vlasnik je zainteresovan i za zamjenu za manji stan u Tuzli.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi1. spratu T.C. “Sjenjak”, na Brčanskoj Malti. Ovo je veoma prometna lokacija, a u neposrednoj blizini se nalaze razni ugostiteljsko-trgovački objekti, frizerski saloni, apoteke, banke, market “DM”, “KONZUM”, osnovna škola, igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.

Standard:

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar. Aluminijska vanjska stolarija. Pod granitne pločice i brodski pod. Klima uređaj. Terasa sa trajnim korištenjem. Automatski osigurači. Vodomjer. Telefonski priključak. Zajednički parking.