Broj nekretnine: 69/2017-P1

Poslovni prostor površine 45 m², u strogom centru Tuzle, šetalište “Korzo”

Opis nekretnine

Prodaje se poslovni prostor površine 45,00 m². Nalazi se u strogom centru Tuzle, na šetalištu “Korzo” u Turalibegovoj ulici. Pozicioniran je na  samom šetalištu pored ulaza u gradski park. Sastoji se od jedne prostorije sa mokrim čvorom, a dimenzije objekta su 7,50m X 6,00m. Prostor ima upotrebnu dozvolu za  trgovačku djelatnost – cvjećara, a takođe je moguće obavljati izložbeno-prodajne djelatnosti.  S obzirom na lokaciju na kojoj se nalazi i visoku frekventnost pješaka, prostor je pogodan za ugostiteljsko-trgovačke djelatnosti ili agencije.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalaziu strogom centru Tuzle, na šetalištu “Korzo” u Turalibegovoj ulici. Ovo je veoma prometna lokacija, a u neposrednoj blizini se nalaze razni ugostiteljsko-trgovački objekti, frizerski saloni, apoteke, banke, marketi “CM”, “Konzum”, “Bingo”, Narodno pozorište, Panonska jezera, zelena pijaca, igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.

 

Standard:

Centralno grijanje. Aluminijska vanjska stolarija. Pod keramičke pločice. Klima uređaj. Automatski osigurači. Vodomjer. Telefonski priključak.