Broj nekretnine: 106/2017-P1

SNIŽENO ! Poslovni prostor površine 22,50 m², na frekventnoj lokaciji, TC “Sjenjak”

Opis nekretnine

Prodaje se poslovni prostor  uknjižene površine 22,50 m². Nalazi se na spratu T.C. “Sjenjak”, na Brčanskoj Malti. Pozicioniran je na južnoj strani tržnog centra. Sastoji se od jedne prostorije i toaleta sa predprostorom. Zbog visine stropa uz minimalna ulaganja moguće je napraviti galeriju čime bi se povećala iskoristivost poslovnog prostora. S obzirom na njegovu poziciju u tržnom centru može se koristiti za frizerski salon, solarij, trgovačke djelatnosti, kancelarije ili predstavništva manjih firmi. Nekretnina posjeduje vlastiti vodomjer i sat za struju, a grijanje  je centralno gradsko sa kalorimetrom, što pozitivno utiče na visinu režijskih troškova. Iza tržnog centra se nalazi zajednički parking za više od 100 vozila.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na spratu T.C. “Sjenjak”, na Brčanskoj Malti. Ovo je veoma prometna lokacija, a u neposrednoj blizini se nalaze razni ugostiteljsko-trgovački objekti, frizerski saloni, apoteke, banke, market “DM”, “KONZUM”, osnovna škola, igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar. Aluminijska vanjska stolarija. Pod keramičke pločice. Klima uređaj. Automatski osigurači. Vodomjer. Telefonski priključak. Zajednički parking.