Broj nekretnine: 78/2017-P1

Poslovni prostor (Cafe Bar) površine 45,45 m², sa baštom cca. 50 m², na frekventnoj lokaciji, TC “Sjenjak”

Opis nekretnine

Prodaje se poslovni prostor (Cafe Bar u funkciji) uknjižene površine 45,45 m². Cafe Bar posjeduje i baštu sa 14 stolova. Nalazi se u prizemlju T.C. “Sjenjak”, na Brčanskoj Malti. Pozicioniran je na frekventnom dijelu tržnog centra, pored stepenica i sjevernog i južnog ulaza, a ima pristup sa dvije strane, tj. unutrašnje i vanjske strane tržnog centra. Sastoji se od glavne prostorije i dva toaleta sa predprostorom. Prostor ima upotrebnu dozvolu za ugostiteljski objekat, a uz minimalnu adaptaciju može se koristiti za i za druge djelatnosti kao što su: frizerski saloni, solarij, trgovačke djelatnosti, kancelarije ili predstavništva manjih firmi. S obzirom da ima pristup sa dvije strane vrlo lako ga je moguće koristiti i kao dva zasebna poslovna prostora. 2016. godine vlasnik je promijenio elektro i vodo instalacije. Nekretnina posjeduje vlastiti vodomjer i sat za struju, a grijanje  je centralno gradsko sa kalorimetrom, što pozitivno utiče na visinu režijskih troškova. Iza tržnog centra se nalazi zajednički parking za više od 100 vozila.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Prostor se prodaje sa ili bez inventara.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalaziu prizemlju T.C. “Sjenjak”, na Brčanskoj Malti. Ovo je veoma prometna lokacija, a u neposrednoj blizini se nalaze razni ugostiteljsko-trgovački objekti, frizerski saloni, apoteke, banke, market “DM”, “KONZUM”, osnovna škola, igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar. Aluminijska vanjska stolarija. Pod keramičke pločice. Klima uređaj. Automatski osigurači. Vodomjer. Telefonski priključak. Zajednički parking.