Broj nekretnine: 162/2016-P1

Poslovni objekat, u neposrednoj blizini centra, zgrade Općine i Općinskog suda u Gračanici

Opis nekretnine

Prodaje se nedovršeni stambeno-poslovni objekat (ROH-BAU)  spratnosti Pod+Pr+1. Nalazi se u Sarajevskoj ulici, u neposrednoj blizini centra grada, NLB banke, zgrade Općine i Općinskog suda u Gračanici. Pristup objektu je omogućen direktno sa Sarajevske ulice, koja prolazi ispred objekta. Ovo je veoma prometna lokacija, kako za vozila, tako i za pješake. U prizemlju objekta se nalazi poslovni prostor sa velikim prozorskim portalima i stepenište koje vodi na sprat objekta predviđenog kao kancelarijski prostor. S obzirom na centralnu gradsku lokaciju i neposrednu blizinu većine gradskih sadržaja, ova nekretnina bi se mogla koristiti kao predstavništvo većih firmi, izložbeno-prodajne djelatnosti ili ugostatiteljko-trgovačke djelatnosti.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Sjeveroistočni dio objekta, koji se sastoji od dvoetažnog poslovnog prostora u prizemlju i kancelarija na spratu, nije predmet ove prodaje.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi se u Sarajevskoj ulici, u neposrednoj blizini centra grada, NLB banke, zgrade Općine i Općinskog suda u Gračanici. U krugu od cca. 200 metara, nalaze se srednjoškolske ustanove, Bosansko-kulturni centar, tržni centar „Etna“, glavna pošta, gradski park, ugostiteljsko-trgovački objekti, apoteke, banke i ostali gradski sadržaji.

 

Sadržaj:

Podrum – ukupne površine  64,01 m². Sastoji se od jedne prostorije i kotlovnice.

Prizemlje – poslovni prostor ukupne površine 136,49 m². Sastoji se od jedne prostorije, predprostora i dva toaleta.

Haustor sa stepenišnim prostorom za sprat i potkrovlje.

Sprat – ukupne površine 161,28 m². Sastoji se od pet kancelarija, čajne kuhinje, dva toaleta, hodnika i lođe.

 

 

Standard:

Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvo. Podovi parket i keramičke pločice.