Broj nekretnine: 20/2017-i1

Poslovni objekat površine cca. 500 m², sa 10 parking mjesta, uz magistralni put M18, pored “BIBA-BiH” keramike, naselje Husino, Tuzla

Opis nekretnine

Iznajmljuje se višenamjenski poslovni objekat ukupne površine cca. 500 m², dimenzija 20,25 m x 12,25 m i spratnosti Pr+1. Objekat se nalazi na parceli površine 500 m² koja je u cijelosti asfaltirana. Pristup objektu je direktno sa magistralnog puta M18, na dionici  Tuzla – Živinice, u mjestu Husino, Općina Tuzla. Prekoputa ovog poslovnog objekta nalazi se salon keramike “BIBA-BiH”, a carinski terminal i raskrsnica puteva M-18 i M-4 su udaljeni cca. 3 km. U prizemlju objekta je jedna prostorija površine cca. 250 m² koja je povezana stepeništem sa spratom iste površine.  Takođe u prizemlju, sa bočne strane objekta, nalazi se utovarna rampa, sa zadnje strane dva toaleta i kotlovnica a sa prednje glavni ulaz u objekat. Visina stropa je 345 cm na obje etaže. Ispred objekta se nalazi asfaltirani plato sa parkingom za 10 automobila. Okretanje kamiona sa prikolicom je nesmetano na platou ispred objekta. Kompletna parcela je ograđena. Ispred objekta, uz magistralni put, nalazi se reklamni panel “bilboard” dimenzija 4m x 3m koji potencijalni zakupci mogu koristiti za reklamiranje. Objekat ima upotrebnu dozvolu za trgovačke djelatnosti.

 

STANDARD:

Centralno grijanje na pelet. Aluminijumska vanjska stolarija. Pod laminat.  4 klima uređaja. Telefonski priključak. Alarm.