Broj nekretnine: 26/2019-P2

POSEBNA PONUDA-INVESTICIJA! Prelijepo imanje sa dvije atraktivne, novoadaptirane, kompletno namještene manje kuće na zemljišnoj parceli ukupne površine 5739 m² Slavinovići

Opis nekretnine

Prodaje se prelijepo imanje ukupne površine 5739 m² sa dvije novoadaptirane kompletno namještene kuće, sa uređenim dvorištem, kultivisanim voćnjakom i obradivim zemljištem. Zemljište i nekretnine se nalaze u naselju Slavinovići, zaseok Hukići u blizini Turskog koledža i policijske stanice odnosno udaljeno je od stambenog kompleksa u Slavinovićima cca. 1,5 kilometara. Parcela se nalazi na kombinaciji ravnog i terena sa blagim padom, a pristup parceli je asfaltnim putem koji prolazi kroz naselje. Uzevši u obzir mirnu lokaciju nekretnine koja pruža potpunu privatnost, veliki zemljišni potencijal i dobru saobraćajnu povezanost sa gradom ova nekretnina je idealna kao investicija u oblasti eko turizma (forma etno sela ili VIP apartmana) farme ili za poljoprivredno proizvodne djelatnosti zbog veličine i kvaliteta samog posjeda. Urađen je projekat i priprema za izgradnju natkrivenog bazena na objektu sa dovedenim svim priključcima na projektovanu lokaciju. Stambeni objekti su kontrolisani video nadzorom a na imanju je instalirana kapija sa daljinskim otvaranjem.

Kuća 1 (prizemlje 48,75 m²+sprat 48,75 m²) je ukupne kvadrature 97,5 m² (u kvadraturu nije ukljućena terasa površine 6,63 m² na prizemlju).

Kuća 2 (prizemlje 33,90 m²+sprat 22,50 m²) je ukupne kvadrature 56,4 m² (u kvadraturu nije ukljućena terasa na prizemlju površine 23.95 m² i balkon na spratu površine 8,64 m² )

Nekretnine su kompletno adaptirane u Decembru 2020. godine.

Uz kuću se nalazi ostava površine 8,74 i šadrvan 11,40 m².

NAPOMENA:

Stambeni objekti su kompletno namješteni novim, nekorištenim namještajem i električnim uređajima koji ulazi u oglašenu cijenu nekretnine.

Lokacija:

Parcela se nalazi u naselju Slavinovići u zaseoku Hukići Udaljena je samo par minuta vožnje od Turskog koledža, stambenog naselja u Slavinovićima, policijske stanice, supermarketa “Bingo” i Hotela “Tehnograd”, pošte, apoteke i taxi stajališta. Ovo je lokacija mirna, bez saobraćajne buke i idealna je za porodičan život pošto pruža potpunu privatnost.

Standard:

Grijanje iz vlastite kotlovnice na pelet i grijanje na električne konvektore i klima uređaje. Kombinovana drvena i PVC termoizolaciona vanjska stolarija. Keramika u sobama i kupatilima. Priključak na gradski vodovod i voda iz bunara. Urađena priprema za izgradnju natkrivenog bazena. Kanalizacija-septička jama. Video nadzor na imanju. Kapija na daljinsko otvaranje. Šadrvan. Ostava. Internet. Kablovska.