Broj nekretnine: 133/2015-P

SNIŽENO ! Porodična kuća površine cca. 140 m², na parceli 764 m², Husino

Opis nekretnine

Prodaje se porodična kuća ukupne površine cca. 140.00 m² i spratnosti Sut+Pr+Pot i dimenzija 8m X 9,5m. Nalazi se 200 metara od restorana “Diskrecija” i 50 metara od asfaltnog puta u naselju Husino, Općina Tuzla. Izgrađena je 1990. godine na parceli površine 764,00 m² i okužena je porodičnim kućama. 2003. godine vlasnik je adaptirao nekretninu i tom prilikom je krov pokrio šindrom (tegola), postavio novu PVC višekomornu vanjsku stolariju sa žaluzinama, nova protuprovalna vrata, farbao vanjsku fasadu objekta i u sobama postavio parket i brodski pod. Potkrovlje kuće nije završeno što ostavlja mogućnost budućem kupcu da ga uredi po svojim kriterijima. Kuća je okružena sa dosta zelenila i ima odličnu putnu komunikaciju, što je čini ugodnom za miran porodični život.

NAPOMENA: Vlasnik je takođe zainteresovan za zamjenu za stan u Tuzli.

Sadržaj:

Suteren – Jedna prostorija – ostava.

Prizemlje – Sastoji se od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje, kupatila, hodnika i natkrivene terase.

Potkrovlje je povezano sa prizemljem sklopivim drvenim stepenicama koje se nalaze u hodniku.

Lokacija:

Kuća se nalazi cca. 200 metara od restorana “Diskrecija” i 50 metara od asfaltnog puta u naselju Husino, Općina Tuzla. Supermarket “Bingo” ji autobuska stanica su udaljeni cca. 500 metara, a ambulanta, osnovna škola i apoteka cca. 1 kilometar.

Standard:

Grijanje na čvrsta goriva. PVC vanjska stolarija sa žaluzinama. Drvena unutrašnja stolarija. Podovi obloženi parketom, brodskim podom i keramičkim pločicama. Privatni parking.