Broj nekretnine: 62/2021-P1

Porodična kuća cca. 150 m², na parceli površine 1545 m², Gornje Dubrave, Općina Živinice

Opis nekretnine

Prodaje se porodična kuća ukupne površine cca. 150,00 m². Nalazi se u naselju Begići, cca. 200 metara od glavne ceste koja prolazi pored aerodroma “Tuzla”, cca. 800 metara od osnovne škole i supermarketa “Bingo”, u naselju Gornje Dubrave, Općina Živinice. Nekretninu karakteriše prilaz sa asfaltirane ceste, otvoren pogled, mirno porodično naselje i odlična saobraćajna povezanost.

Dimenzije kuće su 9,0m x 8,5m, spratnost Pr+1, a izgrađena je 1982. godine na parceli površine 1545 m². Pristup kući je omogućen direktno sa asfaltnog puta, kompletna parcela je ograđena, a sam objekat je pozicioniran tako da ima otvoren pogled na sve strane.


Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Begići, cca. 200 metara od glavne ceste koja prolazi pored aerodroma “Tuzla”, cca. 800 metara od osnovne škole i supermarketa “Bingo”, u naselju Gornje Dubrave, Općina Živinice. U neposrednoj blizini nalaze se ambulanta, pošta, aerodrom i autobusko/taxi stajalište.

Sadržaj:

Prizemlje:

Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom i toaleta.

Sprat:

Sastoji se od 4 sobe, kupatila, hodnika, terase, balkona i stepeništa.

Standard:

Grijanje na čvrsta goriva. Drvena unutrašnja i vanjska stolarija. Podovi beton i keramičke pločice. Telefonski priključak. Privatni parking.