Broj nekretnine: 13/2018-i2

PONUDA ZA INVESTITORE! Izdaje se zemljište površine 7332 m² u samom centru Srebrenika, na najfrekventnijoj lokaciji u gradu. Odlična investicija za dugogodišnji najam za projekte samouslužnih praonica, javnih parkinga, salona za prodaju automobila kao i druge namjene, Srebrenik

Opis nekretnine

Izdaje se na dugogodišnji najam atraktivno građevinsko zemljište ukupne površine 7332 m². Nekretnina se nalazi u najfrekventnijem poslovnom dijelu Srebrenika u strogm centru grada sa kompletno razvijenom infrastrukturom. U blizini zemljišta se nalaze tržni centri, zgrada Općine, stambeno poslovni objekti, banke, gradska sportska dvorana, tržni centar “Bingo”, benzinske stanice. Zemljištu se pristupa direktno sa asfaltne saobraćajnice.

Lokacija:

Zemljište se nalazi u centralnom dijelu grada Srebrenika. U neposrednoj blizini zemljišta se nalaze svi neophodni sadržaji potrebni za kvalitetan život. Magistralni put M18 Tuzla Orašje je udaljen samo 200 metara od parcele.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.