Broj nekretnine: 13/2018-P1

Odlična, ravna, građevinska parcela povšine 2264 m², u blizini restorana “Robinzon” i hotela “Senad od Bosne”, sa pogledom na jezero Modrac

Opis nekretnine

Prodaje se odlična, ravna, građevinska parcela ukupne površine 2264 m², pogodna za izgradnju porodične kuće ili vikendice. Nalazi se u naselju Modrac cca. 200 metara od restorana “Robinzon” i  hotela “Senad od Bosne”. Sa parcele se pruža prelijep pogled na jezero Modrac i krajolik koji je okružuje. Do ove parcele se dolazi putem  iza restorana “Sidro” koji je većim dijelom asfaltiran i nastavlja se na makadamski put dužine cca. 50 metara koji vodi direktno do parcele.  Parcela je ograđena kamenim zidom sa dvije strane, a sa ostalih žičanom ogradom. Vlasnik je uradio drenažu parcele i doveo gradsku vodu na parcelu, a priključak struje se nalazi neposredno uz parcelu. Okružena je vikendicama i porodičnim kućama. Glavne karakteristike ove nekretnine su mirna lokacija sa prelijepim pogledom na jezero, dobar prilaz i neposredna blizina restorana, hotela i Lukavca.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Modrac cca. 200 metara od restorana “Robinzon” i  hotela “Senad od Bosne”. S obzirom da se nalazi na platou sa kojeg se sa jedne strane vidi jezero, a sa druge brana i grad Lukavac, idealna je za izgradnju porodične kuće ili vikendice. Okružena je vikendicama i porodičnim kućama, a može joj se pristupiti sa dvije strane.