Broj nekretnine: 2/2015-P

ODLIČNA PRILIKA ! Poslovni prostor u centru grada, površine 13,10 m², Tržni centar Pasaž

Opis nekretnine

Prodaje se poslovni prostor površine 13,10 m². Nalazi se u prizemlju Tržno-zanatskog centra „Pasaž“. Pozicioniran je u dijelu tržnog centra uz sjeverni ulaz/izlaz, iz pravca pješačke zone “Korzo”. Pristup T.C. “Pasaž” je takođe moguć sa južne strane, iz pravca Narodnog pozorišta, i sa zapadne strane, iz bivše “Bankerove” ulice. Sastoji se od glavne prostorije, ostave/garderobe i toaleta. Okružen je ugostiteljsko-trgovačkim objektima i agencijama. Veliki stakleni portali čine ovaj prostor prozračnim i svijetlim. Može koristiti za izložbeno-prodajne djelatnosti, poslovnice bilo koje vrste, sjedište manjih firmi, agencije i slično. Prostor posjeduje urednu vlasničku dokumentaciju i upotrebnu dozvolu.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi na prizemlju Tržno-zanatskog centra „Pasaž“. U neposrednoj blizini su smješteni Raiffeisen Bank, pošta, razne agencije i ugostiteljsko-trgovački objekti, što doprinosi velikom broju posjetilaca i kupaca.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja stolarija drvo. Podne obloge su keramičke pločice. Automatski osigurači. Telefonski priključak. Zajednički parking.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenih od strane vlasnika nekretnine.